logo

Andijviemousse

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 1 zakje Florette andijvie
  • 6 Florette sprietjes bieslook
  • 3 takjes platte peterselie
  • 1 theelepel agaragar
  • 1 theelepel witte balsamicoazijn
  • 1 soeplepel olijfolie
  • Zout en peper

Andijviemousse

Een ongewoon werk

Bereiding

Snijd de andijvieblaadjes fijn. Leg voor de versiering 4 kleine blaadjes apart. Stoom de rest 15 minuten lang in de stoomkoker en laat uitlekken.

Mix met het bieslook en de fijngehakte peterselie alsook met de agaragar. Voeg zout en peper toe. Haal door de puntzeef en meng met de olie en azijn. Giet in een spuitzakje, schud alles door elkaar en plaats 1 uur in de koelkast. Dien op in verrines en versier met een blaadje andijvie.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Mousse van geitenkaas en rucol...