logo

Boterham en sla

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 niet te dikke sneden hoevebrood
  • 150 g ricotta
  • 1 avocado
  • 1 zakje Kropsla met Fijne Kruiden van Florette
  • 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 soeplepel balsamicoazijn
  • Provençaalse kruiden
  • Zout en peper

Boterham en sla

Snel en lekker

Bereiding

Was, droog de sla en snijd ze fijn. Bereid de saus met de olie, de azijn en voeg zout en peper toe. Gril de sneetjes brood lichtjes in de oven. Haal ze uit de oven en bestrijk hen met een in tweeën gesneden teentje look.

Bestrijk met ricotta en versier met reepjes avocado. Bestrooi met kruiden, een streepje olijfolie en citroen. Voeg zout en peper toe en plaats opnieuw 5 minuten in de oven. Plaats de boterhammen op een bedje van Kropsla met Fijne Kruiden en dien op.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Boterham en sla

Quiche ‘groen genot’

Wrap met rundvlees