logo

Garnalen met de smaken van de rijzende zon

2 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 1 zakje jonge bladsla Florette
  • 4 garnalen
  • een beetje bloem
  • mayonaise
  • een pimentsaus naar keuze
  • fijngehakt bieslook
  • zout

Garnalen met de smaken van de rijzende zon

Bereiding

1. Pel de garnalen, verwijder de kop, doe er zout op en wentel in de bloem

2. Laat de garnalen kleuren in een bakpan met frituurolie. Laat uitlekken en zet opzij.

3. Meng de mayonaise met de saus. Gebruik pikante sausnaar eigen smaak.

4. Schik op een bord een bedje van sla en breng op smaak met de saus.

5. Leg een garnaal op elk bord en bestrooi met bieslook.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Salsasalade van zalm en limoen...

Salade van garnalen en avocado...

Wraps van gerookte zalm