logo

Gekonfijte tomaten en parmezaangaletten

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 Veldsla van Florette (140 g)
  • 16 uitgelekte gekonfijte tomaten
  • 4 lepels pijnboompitten
  • 2 sjalotten
  • 3 lepels olijfolie
  • 2 lepels balsamicoazijn
  • Geraspte parmezaan
  • Zout en peper

Gekonfijte tomaten en parmezaangaletten

Snel en lekker

Bereiding

Bereid de vinaigrette: meng de gehakte sjalotten, de olie, de azijn, het zout en de peper.

Plaats kleine stukjes geraspte parmezaan in een grote ovenschotel en houd enkele minuten onder de gril van de oven. Bereid een tweede baksel.

Plaats de sla, de pijnboompitten en de gekonfijte tomaten in een slakom en meng met de saus. Plaats de parmezaangaletten bovenop de salade en dien op.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Fattouche

Gemengde sla met tomaten,vijge...