logo

Gemengde sla met tomaten,vijgen en pijnboompitten

4 Personen
Duur: 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Mesclun van Florette (175 g)
  • 16 uitgelekte gekonfijte tomaten
  • 6 malse vijgen
  • 2 soeplepels pijnboompitten
  • 4 soeplepels olijfolie
  • 4 soeplepels olijfolie
  • 2 soeplepels balsamicoazijn
  • Zout en peper

Gemengde sla met tomaten,vijgen en pijnboompitten

Snel en lekker

Bereiding

Meng de fijn gesneden sjalotten, de olie en de azijn in een slakom. Voeg zout en peper toe. Zet apart. Snijd de tomaten in reepjes en de vijgen in vieren. Bak de pijnboompitten goudbruin.

Voeg in een slakom alle ingrediënten en de sla toe. Meng met de saus en dien op.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Slaatje van eend en vijgen