logo

Inktvissla

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Florette rucola sla
  • ½ rode paprika
  • ½ groene paprika
  • 2 wortelen
  • 2 tomaten
  • 1 courgette
  • 200 gr inktvistentakels
  • 1 citroen
  • takjes peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 soeplepels olijfolie
  • zout en pepper

Inktvissla

Snel en lekker

Bereiding

Start met de vinaigrette. Pers ½ citroen uit. Voeg er de gesnipperde look, de olijfolie, peper en zout alsook de peterselie bij. Roer goed.

Snij de wortels en de courgette in schijfjes en de paprika’s en tomaten in brunoise (in kleine blokjes)

Doe de rucola sla in een kom. Voeg de vinaigrette en de fijngesneden groenten er bij.

Eindig met de in schijfjes gesneden inktvistentakels.

De pijlinktvis kan naar gelang de voorkeur vervangen worden door andere inktvis.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Bonte sla

Lauwe zeebarbeelsalade met blo...

Gebakken sint-jakobsnoten op e...