logo

Kip-currysalade

4 Personen
Duur: 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje seizoenmengeling Florette
  • 4 kippenfilets
  • 200 g basmatirijst
  • 4 eetlepels noten
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels curry
  • olijfolie

Kip-currysalade

Bereiding

1. Kook de rijst in gezouten water. Laat uitlekken en bak de rijst in een kookpan met een beetje olie en 2 eetlepels gedroogde vruchten Florette.
2. Snij de kip in reepjes, kruid ze en laat ze marineren in een kom met 1 eetlepel curry en olie (15 minuten). U kunt naar smaak de hoeveelheid curry bepalen.
3. Bak de kippenreepjes. Laat ze afkoelen.
4. Meng de mayonaise met de curry.
5. Schik op een schotel een bedje van mesclunsalade Florette, de rijst en de kippenreepjes.
6. Garneer met noten

andere eenvoudig te realiseren recepten

Cesar Salade in pizzavorm

Mexicaanse kippensalade met ge...

Lentesalade met wortelen en ra...