logo

Kippensalade met blauwschimmelkaas

4 Personen
Duur: 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje jonge zomersla
  • 4 kippenfilets
  • 200 g blauwschimmelkaas
  • 200 g spekblokjes
  • 4 eetlepels noten naar keuze
  • honing en azijn
  • olijfolie

Kippensalade met blauwschimmelkaas

Een gastronomisch salade

Bereiding

1. Verhit in een kookpan een beetje olie. Bak daarin de kip . Laat uitlekken en hak fijn.
2. Schik in een bord een eerste laag salade, bestrooi met spekblokjes, doe de kip erbij, dan de blauwschimmelkaas en de noten.
3. Breng op smaak met een vinaigrette met honing.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Fijnproeverssalade met warme g...

Rucola, schelpjespasta en ble...

Slaatje van aardbeien en geite...