logo

Krulsla met sappige herfstsmaken

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Florette krulsla
  • 100 gr spekjes
  • 4 eitjes
  • witte druiven
  • blauwe druiven
  • 60 gr noten
  • 3 soeplepels druivenpit olie
  • 2 soeplepels balsamico azijn
  • zout en peper

Krulsla met sappige herfstsmaken

Snel en lekker

Bereiding

Start met de vinaigrette. Meng de olie, de azijn en het gehakt sjalotje en doe er peper en zout bij.

 

Bak de stukjes spek. Kook de eieren in kokend water gedurende 6 minuten.

 

Schik de sla op 4 borden. Leg er een trosje witte en blauwe druiven op die je in 2 snijdt. Verdeel de spekreepjes op de borden. Voeg de vinaigrette toe en versier in het midden met een zacht gekookt eitje.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Slaatjevan zongrijpte groenten...

Slaatje champignons