logo

Millefeuille van mango en eend

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zak Veldsla Florette
  • twee mango's
  • 18 sneden eendenborst
  • 800 g geitenkaas
  • 6 eetlepels notenmengeling
  • olijfolie
  • 4 eetlepels honing
  • en Modenasaus

Millefeuille van mango en eend

Bereiding

1. Plet de noten.
2. Maak een vinaigrette met de olie en de honing- en Modenasaus en doe er de geplette noten bij.
3. Schil de mango’s en snij ze in fijne schijfjes.
4. Snij de geitenkaas in fijne schijfjes met een warm mes zodat hij niet afbrokkelt.
5. Breng de sla op smaak met de vinaigrette
6. Zet in een kom een ronde vorm en leg daarin de volgende lagen: mango, geitenkaas, twee sneetjes eendenborst, mango, geitenkaas en een sneetje eendenborst.
7. Garneer met de honing- en Modenasaus Florette

andere eenvoudig te realiseren recepten

Millefeuille van tonijn

Slaatje van aardbeien en geite...

Gemengde sla met tomaten,vijge...