logo

Mousse van geitenkaas en rucola

4 Personen
Duur: 22 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 3 tomaten
  • 250 g verse geitenkaas
  • 100 g plattekaas 20 %
  • 3 tomaten
  • 4 blaadjes basilicum
  • 4 soeplepels olijfolie
  • 1 soeplepel witte balsamicoazijn
  • Zout en peper van de molen

Mousse van geitenkaas en rucola

heerlijke voorgerecht

Bereiding

Meng de 2 kazen. Voeg de fijngehakte basilicum toe met 2 lepels olie. Bestrooi met zout en peper. Plaats 4 hoopjes op bewaarfolie, wikkel ze in en bewaar koel.

Plons de tomaten in kokend water en pel ze. Verdeel in 2, verwijder de binnenkant en snijd in reepjes. Bereid de saus met 2 lepels olie en 1 lepel azijn. Voeg zout en peper toe.

Dresseer de rucola en de tomaat op een bord. Verwijder de bewaarfolie en plaats de inhoud op de rucola. Kruid bij en dien op.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Boterham en sla