logo

Quiche ‘groen genot’

4 Personen
Duur: 75 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje IJsbergsla van Florette (300 g)
  • 1 zakje Dille van Florette
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 prei
  • 1 tak selder
  • 3 eieren20 cl room
  • 1 theelepel komijn en kardemom
  • Zout en peper

Quiche ‘groen genot’

Snel en lekker

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C (stand 7). Snijd de ijsbergsla fijn. Maak de prei schoon en snijd hem in schijfjes. Spoel de selder en snijd in kleine stukjes. Bak de sla, de prei en de selder. Voeg zout en peper toe en bak tot wanneer ze smelten. Laat lauw worden.

Voeg de geklopte eieren toe samen met de room, de fijngehakte dille, de komijn, de kardemom en meng. Verdeel de pasta in een bakvorm. Prik in de bodem met een vork alvorens het mengsel erin te gieten. Zet gedurende 30 minuten in de oven. Dien warm op.

andere eenvoudig te realiseren recepten