logo

Regenboogsalade

4 Personen
Duur: 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje gemengde salade Florette
  • 3 tomaten
  • 3 kippenborstfilets
  • 150 gram geraspte cheddarkaas
  • drie avocado's in blokjes
  • 150 gram knapperig gebakken ui
  • 150 gram spekreepjes
  • 150 g gekookte ham in reepjes
  • 3 gepelde hardgekookte eieren
  • vinaigrette Florette

Regenboogsalade

Bereiding

1. Snij de tomaten in blokjes en laat de binnenkant drogen.
2. Doe in een kookpan een beetje olijfolie en bak daarin de kippenfilets. Neem ze uit de pan, snij ze in blokjes en hou apart.
3. Bak de spekreepjes, laat uitlekken en hou apart.
4. Snij de eieren in blokjes.
5. Doe in een kom de gemengde salade met vinaigrette Florette, de kip, de tomaat, de avocado, het spek, het ei bovenaan, daarop de ham, de kaas en tot slot de knapperige ui.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Bonte sla

Knapperige caesarsalade met ki...

Krulsla met sappige herfstsmak...