logo

Rucola, schelpjespasta en bleu d’Auvergne

4 Personen
Duur: 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Rucola van Florette (80 g)
  • 60 g schelpjespasta
  • 70 g bleu d’Auvergne
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 2 soeplepels hazelnootolie
  • Zout en peper

Rucola, schelpjespasta en bleu d’Auvergne

Snel en lekker

Bereiding

Kook de schelpjespasta al dente. Laat uitlekken, overgiet met koud water en zet apart. Snijd de kaas in blokjes en meng met de schelpjespasta, de 2 oliën, voeg zout toe indien nodig en peper. Verdeel in verrines of kleine transparante kopjes. Plaats eerst een laagje rucola en vervolgens de schelpjes-mengeling.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Mousse van geitenkaas en rucol...