logo

Salade Santa Monica met yoghurtsaus

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Zomermengeling Florette
  • 2 kippenfilets
  • 200 g spekblokjes
  • 1 zak geraspte wortelen Florette
  • 2 tomaten
  • 3 eetlepels gebakken ui
  • 200 g geraspte kaasmengeling (cheddar)
  • yoghurtsaus
  • 1 geklopt ei 12. paneermeel
  • olie om te bakken

Salade Santa Monica met yoghurtsaus

Bereiding

1. Kruid de kippenfilets. Paneer ze in het ei en het paneermeel.
2. Snij de tomaten in blokjes en gebruik alleen de buitenkant.
3. Bak de kip. Laat uitlekken en zet opzij.
4. Bak de spekblokjes. Laat uitlekken en zet opzij.
5. Doe in een kom de salade Florette met de yoghurtsaus.
6. Doe daarbij de kippenreepjes, het spek, de tomaten, de wortelen en de kaas .
7. Garneer met de knapperig gebakken ui.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Kip-currysalade

Cesar Salade in pizzavorm

Mexicaanse kippensalade met ge...