logo

Salade van garnalen en avocadotartaar

4 Personen
Duur: 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zak mesclun Florette
  • 1 liter tomatengazpach
  • 16 gekookte en gepelde garnalen
  • 3 tomaten
  • twee avocado's
  • zout

Salade van garnalen en avocadotartaar

Snel en lekker

Bereiding

1. Snij de tomaten in blokjes en gooi het binnenste weg.
2. Snij de avocado’s in blokjes.

3. Neem een ronde vorm van 4-5 cm en doe daarin de avocadotartaar. Doe de tomaat erbij. Ontvorm en leg er enkele vlokken grof zout op.
4. Leg naast de tartaar enkele slablaadjes.
5. Leg in het midden van de schotel de garnalen.
6. Overgiet met gazpacho om de avocadotartaar te bedekken.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Fijnproeverssalade van inktvis...

Millefeuille van tonijn

Lauwe zeebarbeelsalade met blo...