logo

Salade van penne en rucola

4 Personen
Duur: 22 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Rucola van Florette (80 g)
  • 1 zakje Bieslook van Florette
  • 350 g penne
  • 120 g verse ricotta
  • 50 g vergruisde noten
  • 20 g geraspte parmezaan
  • Het sap van ½ citroen
  • 2 soeplepels olijfolie
  • Zout en peper

Salade van penne en rucola

Penne veranderen traditioneel recept !

Bereiding

Kook de pasta al dente in gezouten kokend water.

Laat uitlekken en zet op een matig vuur met olijfolie. Voeg de noten, de fijngeknipte bieslook en ricotta toe. Doof het vuur, voeg de rucola, het citroensap, een beetje zout en peper toe en meng. Serveer in borden en bestrooi met parmezaan.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Fattouche