logo

Salsasalade van zalm en limoen

4 Personen
Duur: 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje jonge lenteblaadjes
  • 3 dikke sneden zalm
  • 6 eetlepels mayonaise
  • 2 limoenen
  • zwarte sesamzaadjes
  • olijfolie

Salsasalade van zalm en limoen

Een seafood salad

Bereiding

1. Rasp de citroenschillen en meng ze met de mayonaise in een kom. Zet in de koelkast.
2. Giet in een kookpan een beetje olie, verhit en leg daarin de sneden zalm.
3. Neem de sneden uit de pan als ze halfgaar zijn.
4. Doe in een kom de jonge lenteblaadjes gemengd met 3/4 saus.
5. Leg daarop de sneden zalm en bestrooi met sesamzaadjes.
6. Garneer met de resterende saus.
7. Doe daarbij de zwarte sesamzaadjes.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Lauwe zeebarbeelsalade met blo...

Gebakken sint-jakobsnoten op e...