logo

Slaatje van aardbeien en geitenkaas

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Florette Trio rucola/veldsla/rode biet
  • 12 aardbeien
  • 80 gr zachte geitenkaas
  • 50gr hazelnoten
  • 1 soeplepel frambozenazijn
  • 2 soeplepels olijfolie
  • Fleur de sel (zoutbloem)
  • Peper

Slaatje van aardbeien en geitenkaas

Snel en lekker

Bereiding

Start met de vinaigrette. Meng een snuifje zout, een beetje peper, de olijfolie en de frambozenazijn in een slakom.

 

Was, ontdoe de aardbeien van hun kroontje en snij in partjes. Verkruimel de geitenkaas en hak de nootjes fijn.

 

Meng de sla met de vinaigrette en voeg de kaas, de aardbeien en tot slot de nootjes toe.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Slaatje van eend en vijgen

Salade ‘gourmande’ met aa...