logo

Tartaar van mango en zalm

4 Personen
Duur: 20 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 1 zakje jonge bladsla Florette
  • 400 g gerookte zalm
  • 2 mango's
  • 4 koffielepel kappertjes
  • 1 eetlepel mosterd
  • 3 eetlepels mayonaise
  • azijn
  • 4 eetlepels croutons

Tartaar van mango en zalm

Snel en lekker

Bereiding

1. Snij de zalm in tartaar.
2. Snij de mango’s in blokjes.
3. Meng de mayonaise en de mosterd met een eelepel azijn in een kommetje.
4. Zet een vorm op de bodem en doe daarin de blokjes mango en vervolgens de zalm. Schik daarop de kappertjes en de rest van de vinaigrette. Versier met enkele croutons.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Wraps van gerookte zalm

Lauwe zeebarbeelsalade met blo...

Salsasalade van zalm en limoen...