logo

Thaise salade

2 Personen
Duur: 0 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje BIO Jonge Bladsla FLORETTE
  • 1 eetklare mango
  • 12 Black Tiger scampi
  • ½ komkommer
  • 1 tl gele currypoeder
  • 2 el arachideolie
  • Peper en zout
  • Vinaigrette
  • 1 bot koriander, fijn gesneden
  • 2 el sesamzaad
  • 1 tl chiliflakes
  • 6 el arachideolie
  • Sap van 1 limoen
  • Peper en zout

Thaise salade

mango en koriandervinaigrette

    Bereiding

    1. Meng alles voor de vinaigrette.

    2. Pel de scampi, laat het achterste stuk staart eraan en verwijder het

    darmkanaal.

    3. Kruid met peper, zout en curry, bak ze kort op een heet vuur aan beide

    kanten in arachideolie.

    4. Schil en snij zowel de mango als de komkommer in stukjes.

    5. Verdeel de sla over de borden, schik de scampi, de mango en

    de komkommer erop.

    6. Werk af met de vinaigrette.

    andere eenvoudig te realiseren recepten

    Vegan salade

    Wrap met gerookte zalm