Gyoza Salade
Dieet

Budget
€€€
Bereidingstijd
15 minSaison
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Ingrediënten
- Onze Florette Herfstmengeling
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- Kerstomaten
- Bieslook
- Gyoza’s
- Olijfolie
- Balsamicoazijn
- Honing
- Citroensap
- Sesamzaad
Bereiding
- Snij de rode ui fijn en de kerstomaatjes in twee en hak de bieslook fijn.
- Bak de gyoza’s goudbruin in een pan met wat olijfolie.
- Maak een vinaigrette door olijfolie, balsamicoazijn, honing, bieslook en citroensap te mengen.
- Doe de Herfstmengeling, kerstomaatjes en rode ui in een kom.
- Voeg er de goudbruine gyoza’s en vinaigrette aan toe.
- Strooi er sesamzaad over, meng alles goed door elkaar, en je bent klaar!

