°c
0
17676

Hartige wafels met Parmezaanse kaas, sla en een gepocheerd ei 🧇🥚

Dieet

Budget

€€

Bereidingstijd

20 min

Saison

J F M A M J J A S O N D

Krokante wafels met Parmezaanse kaas: perfect voor een brunch of een lichte lunch.

Ingrediënten (voor 4 wafels)

  • 1 handvol sla van veldsla Florette 
  • 150 g bloem
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 ei 
  • 20 cl melk
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl bakpoeder
  • Zout, peper
  • 4 gepocheerde eieren

Bereiding

  1. Verwarm het wafelijzer voor.
  2. Meng de bloem, het bakpoeder, het ei, de melk, de olijfolie en de Parmezaanse kaas; voeg zout en peper toe.
  3. Bak de wafels in het wafelijzer gedurende 3 tot 4 minuten.
  4. Pocheer de eieren in water dat net niet kookt.
  5. Garneer elke wafel met sla en een gepocheerd ei.