Hartige wafels met Parmezaanse kaas, sla en een gepocheerd ei 🧇🥚
Dieet

Budget
€€€
Bereidingstijd
20 minSaison
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Krokante wafels met Parmezaanse kaas: perfect voor een brunch of een lichte lunch.
Ingrediënten (voor 4 wafels)
- 1 handvol sla van veldsla Florette
- 150 g bloem
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 ei
- 20 cl melk
- 2 el olijfolie
- 1 tl bakpoeder
- Zout, peper
- 4 gepocheerde eieren
Bereiding
- Verwarm het wafelijzer voor.
- Meng de bloem, het bakpoeder, het ei, de melk, de olijfolie en de Parmezaanse kaas; voeg zout en peper toe.
- Bak de wafels in het wafelijzer gedurende 3 tot 4 minuten.
- Pocheer de eieren in water dat net niet kookt.
- Garneer elke wafel met sla en een gepocheerd ei.

