°c
0
17902

Minitaartjes met gerookte zalm, eieren, kappertjes en bieslook!

Dieet

Budget

€€

Bereidingstijd

30 min

Saison

J F M A M J J A S O N D

Ingrediënten:

  • Crispy salade van FLORETTE
  • bladerdeeg
  • 100 g gerookte zalm
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1 bosje bieslook
  • zout en versgemalen peper
  • Parmezaanse kaas
  • sjalotten

Bereiding:

  1. Bak de minitaartjes:
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Rol het bladerdeeg uit op een werkblad en snijd het in vierkantjes.
  • Bak de vierkantjes 20 minuten in de oven.
  • Strooi de parmezaan over het deeg en leg er de eitjes op.
  • Bak de eieren ongeveer 15 minuten mee.
  • Snijd de gerookte zalm in kleine stukjes of reepjes.

 

2. Stel de minitaartjes samen:

  • Verdeel de kappertjes, de fijngehakte bieslook en sjalot over de taartjes.
  • Leg de minitaartjes op een bord en serveer ze met de crispy salade van Florette.
  • Voor extra frisheid kun je wat citroensap over de salade sprenkelen.

 

Ziezo, hier heb je een eenvoudig en lekker recept voor minitaartjes met gerookte zalm, eieren, kappertjes en bieslook, geserveerd met een crispy salade! Volg ons op Instagram voor meer recepten!