°c
0
17900

Crunchy toast met kip en krokante salade met honing-ansjovisdressing!

Dieet

Budget

€€

Bereidingstijd

20 min

Saison

J F M A M J J A S O N D

Ingrediënten (voor 2 royale toasts):

  • Crispy salade van Florette2 grote sneden brood
  • 200 g kipfilet (gegrild of gebraden)
  • parmezaanschilfers of geraspte parmezaan
  • olijfolie
  • zout, peper
  • knoflook
  • 1 eetlepel honing
  • ansjovis
  • 1 eetlepel kappertjes
  • sap van een ½ citroen
  • mosterd

Bereiding:

Bereid de kip en de toast:

  • Gebruik je rauwe kipfilet? Snijd die dan in dunne reepjes, kruid met zout, peper en een scheutje olijfolie, en gril de reepjes op middelhoog vuur tot ze goudbruin en gaar zijn.
  • Zet apart.
  • Bak de sneden brood goudbruin in olijfolie met de knoflook

 

Maak de honing-ansjovisdressing:

  • Snijd de ansjovis samen met de kappertjes fijn.
  • Voeg de honing, het citroensap, de mosterd en een lepel mayonaise toe.
  • Meng alles goed.

 

Bereid de salade:

  • Meng de salade met de stukjes kip, de parmezaan en de honing-ansjovisdressing.

 

Beleg je toasts royaal met dit mengsel!

Smakelijk! Wil je zien hoe je dit gerecht stap voor stap maakt? Bekijk dan de video op onze Instagram-pagina!