°c
0
714

Hawaï salade met kip

Dieet

Budget

€€

Bereidingstijd

15 min

Saison

J F M A M J J A S O N D

Ingrediënten

  • 1 zakje Trio FLORETTE
  • 250g kipfilets
  • Eetklare ananas, in reepjes/stukjes
  • 50g Parmezaan schilfers
  • 1 rode puntpaprika in sneetjes
  • 2 lente uitjes fijn gesneden
  • 2 tl gezouten en geroosterde pindanoten
  • 2 tl arachideolie
  • Peper en zout
  • Klontje boter en olie

 

Gembervinaigrette :

  • 4 el arachideolie
  • 2 tl geraspte gember
  • Sap van 1/2 citroen
  • 1 el honing

 

Bereiding

1. Verdeel de sla en paprika over 2 borden.

2. Meng alles voor de vinaigrette.

3. Kruid de kipfilets met peper en zout, bak ze gaar aan beide kanten in de olie en boter, laat ze mooi aankleuren.

4. Schik ze op de borden, werk af met ananas, Parmezaan schilfers, lente ui en peper.

5. Serveer met de vinaigrette.