Hawaï salade met kip
Dieet
Budget
€€€
Bereidingstijd
15 minSaison
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Ingrediënten
- 1 zakje Trio FLORETTE
- 250g kipfilets
- Eetklare ananas, in reepjes/stukjes
- 50g Parmezaan schilfers
- 1 rode puntpaprika in sneetjes
- 2 lente uitjes fijn gesneden
- 2 tl gezouten en geroosterde pindanoten
- 2 tl arachideolie
- Peper en zout
- Klontje boter en olie
Gembervinaigrette :
- 4 el arachideolie
- 2 tl geraspte gember
- Sap van 1/2 citroen
- 1 el honing
Bereiding
1. Verdeel de sla en paprika over 2 borden.
2. Meng alles voor de vinaigrette.
3. Kruid de kipfilets met peper en zout, bak ze gaar aan beide kanten in de olie en boter, laat ze mooi aankleuren.
4. Schik ze op de borden, werk af met ananas, Parmezaan schilfers, lente ui en peper.
5. Serveer met de vinaigrette.