°c
0
17224

Italiaanse gehaktballetjes en Aardappelpuree met Parmezaanse kaas

Dieet

Budget

€€

Bereidingstijd

30 min

Saison

J F M A M J J A S O N D

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aubergine en snij in kleine blokjes. Verhit een flinke scheut olijfolie
    in een pan. Voeg de aubergine toe en bak aan tot de aubergineblokjes
    hun vocht verliezen. Voeg vervolgens 2 teentjes gehakte knoflook toe.
    Kruid met peper en zout. Laat afkoelen en hak fijn. Meng met het gehakt,
    de Parmezaanse kaas, zout en peper en vorm 8 gehaktballetjes.
    Bak de gehaktballetjes bruin in een pan. Hou apart.
  2. Snijd de basilicum. Snijd de ui en een teentje knoflook. Bak de ui en de
    knoflook aan in een pan. Voeg de tomatenpulp toe. Laat 10 minuten
    sudderen.
  3. Verwarm de FLORETTE Aardappelpuree met Parmezaanse kaas in de
    microgolfoven op 750 watt.
  4. Voeg de gehaktballetjes een paar minuten voor het serveren toe aan de
    saus om ze op te warmen.
  5. Serveer een mooie portie puree met Parmezaanse kaas en 4
    gehaktballetjes met een royale portie saus op een bord.
    Werk af met de fijngesnipperde basilicum.