Taartjes met rucola
Dieet
Budget
€€€
Bereidingstijd
30 minSaison
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Ingrediënten
• 1 rol bladerdeeg
• 80 g Rucola van Florette + enkele blaadjes voor de versiering
• 50 g geraspte kaas (comté, abondance of gruyère)
• 1 teentje knoflook
• 8 in schijfjes gesneden radijzen
• 1 eigeel
• 1 handje pijnboompitten
• 2 soeplepels olijfolie
• Zout en peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 210°C.
- Spreid het deeg uit, snijd vier vierkantjes uit en plaats op een ovenplaat bedekt met bakpapier.
- Doorprik met een vork en bestrijk de randen met eigeel.
- Spoel en droog de rucola en snijd grof.
- Meng met geperst look, zout, peper en verspreid over de deegvier-kantjes.
- Meng de geraspte kaas met de pijnboompitten, plaats de rucola erbovenop en plaats in de oven.
- Versier met radijsschijfjes en verse rucola alvorens warm op te dienen.