Wrap met rundvlees
Dieet
Budget
€€€
Bereidingstijd
20 minSaison
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Ingrediënts
- 1 zakje Kropsla met Rode Uien van Florette (200 g)
- 4 tortilla’s250 g gehakt rundvlees
- 40 g uien2 tomaten1 glas tomatensaus
- 50 g provolone1 snuifje chili
- Zout en peper
Preparation
- Verwarm de oven voor op 180° C (stand 7). Bak het vlees en de fijngehakte ui in een antiaanbakpan tot het vlees een kleurtje heeft.
- Voeg zout, peper, de tomatensaus en de chili toe.
- Bak gedurende 15 minuten.
- Verdeel de ingrediënten in aparte kommetjes: de blokjes tomaat, de in reepjes gesneden sla en de geraspte provolone.
- Warm de tortilla’s 5 minuten op in de oven en zet op tafel.
- Om een wrap te maken: plaats enkele lepeltjes vlees op een warm stuk tortilla, voeg een handvol van elk ingrediënt toe, plooi een uiteinde van de tortilla om en rol op.