Zalm met krokante groenten en een gekruid yoghurtsausje
Dieet

Budget
€€€
Bereidingstijd
15 minSaison
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Ingrediënten:
Voor 2 personen
- 1 zakje Bordje krokant FLORETTE
- 400 g zalm
- 300 g natuuryoghurt
- 1 teentje roze knoflook (fijngehakt)
- 1 eetlepel gember (fijngehakt)
- Een scheutje olijfolie
- ½ koffielepel garam-masalakruiden
- 1 koffielepel sambal
- Een snuifje fleur de sel
- Een snuifje peper
Bereiding:
- Verhit het scheutje olijfolie in een sauteerpan en bak hier de look en gember in met de garam masala en de sambal.
- Voeg de Bordje krokant FLORETTE toe, breng op smaak met de Fleur de sel en bak dit op een zacht vuur gedurende een paar minuten.
- Leg de in fijne plakjes gesneden zalm op het mengsel en laat gedurende 3 minuten afgedekt bakken.
- Voeg op het laatst de yoghurt toe, roer door elkaar en klaar!
Smakelijk!