°c
0
17723

Zalm met krokante groenten en een gekruid yoghurtsausje

Dieet

Budget

€€€

Bereidingstijd

15 min

Saison

J F M A M J J A S O N D

Ingrediënten:

Voor 2 personen

  • 1 zakje Bordje krokant FLORETTE
  • 400 g zalm
  • 300 g natuuryoghurt
  • 1 teentje roze knoflook (fijngehakt)
  • 1 eetlepel gember (fijngehakt)
  • Een scheutje olijfolie
  • ½ koffielepel garam-masalakruiden
  • 1 koffielepel sambal
  • Een snuifje fleur de sel
  • Een snuifje peper

Bereiding:

  1. Verhit het scheutje olijfolie in een sauteerpan en bak hier de look en gember in met de garam masala en de sambal.
  2. Voeg de Bordje krokant FLORETTE toe, breng op smaak met de Fleur de sel en bak dit op een zacht vuur gedurende een paar minuten.
  3. Leg de in fijne plakjes gesneden zalm op het mengsel en laat gedurende 3 minuten afgedekt bakken.
  4. Voeg op het laatst de yoghurt toe, roer door elkaar en klaar!

 

Smakelijk!