November 18, 2024 10:12 am
Published by Sarah
Tijd voor een kleine detox? Wist je dat bepaalde voedingsmiddelen een ontgiftende en zuiverende werking hebben op de lever en de nieren? We hebben er een heerlijke gemengde salade mee gemaakt met een frisse en zurige toets!
November 18, 2024 10:12 am
Published by Sarah
Dit is een van onze favoriete lunches en toch zo eenvoudig klaar te maken! Een milde combinatie van zoet en hartig die je in het seizoen bereidt om te genieten van heerlijke zonnige perziken.
November 18, 2024 10:11 am
Published by Sarah
We vieren het begin van de herfst met dit bladerdeeggebakje met geitenkaas en vijgen, geserveerd met een frisse salade die het hart verwarmt!
December 11, 2023 9:44 am
Published by Anastasia Vervueren
Wanneer er een salade op de feesttafel verschijnt ... is het resultaat origineel en krijgen we het water in de mond!
May 26, 2022 8:46 am
Published by Anastasia Vervueren
Ontdek onze rundscarpaccio met verse geitenkaas en pijnboompitten.
April 27, 2022 2:33 pm
Published by Anastasia Vervueren
Carpaccio van courgette met rauwe ham en bieslookvinaigrette !
August 19, 2021 11:47 am
Published by Anastasia Vervueren
Onze Mexicaanse zoetzure tortilla’s als aperitiefhapje
August 19, 2021 11:29 am
Published by Anastasia Vervueren
Ingrediënten: Voor 2 personen 1 zakje Rucola FLORETTE 2 artisjokken op olie van +/- 85 g 50 g zonnebloempitten 20 […]
August 13, 2021 2:55 pm
Published by Anastasia Vervueren
Ingrediënten Voor 4 personen 8 sint-jakobsnoten 120 g Veldsla van Florette 1 sjalot 1 theelepel citroensap 3 soeplepels witte wijn […]