°c
0
2186

Rundscarpaccio met verse geitenkaas en pijnboompitten

Dieet

Budget

€€

Bereidingstijd

15 min

Saison

J F M A M J J A S O N D

Ingrediënten

Voor 2 personen

  • 1 zakje Seasonal Mix Winter FLORETTE
  • 200 g rundscarpaccio
  • 150 g verse geitenkaas
  • 2 eetlepels olijventapenade
  • 2 koffielepels honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Pijnboompitten
  • 1 koffielepel balsamicocrème

 

Bereiding

  1. Meng de verse geitenkaas met honing, tapenade, peper, zout en olijfolie.
  2. Smeer dit vervolgens uit op het vlees, leg er wat Seasonal Mix Winter FLORETTE op en rol de carpaccio op.
  3. Zet net als een bloemetje recht op het bord en werk af met pijnboompitten.

 

Smakelijk!