logo

Nieuws

Product van
het moment

Kale Mix

De « Kale Mix » van Florette is een heerlijke mix van jonge scheuten boerenkool (minstens 25%), spinazie en fijne wortel gesnede...

Populair
recept

Smoothie als ontbijt met jonge scheuten ...

Een glas boordevol energie !

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

3 healthy lunchspots in Namen

30-03-2017
Een lekkere gezonde lunch in Namen? In Brussel vind je meer en meer healthy lunchspots maar wat met de mooie Waalse hoofdstad Namen?

Lees meer

De lente in het land: kleurrijke salade op je bord

23-03-2017
Nu de lente in de lucht hangt, is het tijd voor lekkere en kleurrijke salades. In onze nieuwste Florette blog vertellen we je graag hoe je jouw salade nét dat tikkeltje meer kan geven.

Lees meer

Healthy snacking

16-03-2017
We eten meer en meer verse en gezonde voeding. En daar is je lichaam je heel dankbaar voor! Het begon allemaal met enkele trends zoals de superfoods, smoothies… Maar ondertussen zijn we veel meer bewust van wat we eten. Eet gerust een stuk chocolade na je werkdag maar weet dat er veel gezondere alternatieven bestaan. Wij helpen je alvast met enkele heerlijk gezonde snacks.

Lees meer

Wat eet je best voor en na het sporten

09-03-2017
Bewegen en sporten is één ding, maar de combinatie met goede voeding is onmisbaar. Ontdek in onze nieuwste blog welke powerfoods je het best eet voor en na je workout.

Lees meer

Healthy hotspots in Gent

28-02-2017
Wij bij Florette testten voor jou een aantal healthy places in Gent. Bovendien heeft Gent er sinds deze maand een healthy foodspot bij: Holy Food Market.

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?