logo

Nieuws

Product van
het moment

Seasonal Mix Herfst

Krulandijvie, veldsla, rode kool, rode biet, rode sla. Ideale mix voor de herfst.

Populair
recept

Wrap met gerookte zalm

verse kaas met dille en gegrilde courgettes

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

Kinilaw

03-10-2017
Nu je de Poké Bowl al van binnen en van buiten kent, laten wij je kennis maken met een ander topgerechtje, Kinilaw! Heerlijk frisse vis met een knapperige groentetoets. Ideaal om de warme zomerdagen mee te bestrijden!

Lees meer

Tijd om te grillen!

27-07-2018
Het is zomer, de zon schijnt en jouw gasten staan op het punt om aan te komen. Omdat de zon van de partij is, heb je besloten om te barbecueën. Alles lijkt vlot te verlopen, maar je bent één klein detail vergeten: enkele van jouw gasten zijn vegetarisch. Bij Florette hebben we daar de perfecte oplossing voor: waarom ga je niet voor een 100% vegetarische barbecue? We geven jou enkele tips mee zodat iedereen kan smullen van jouw zomerse gerechten.

Lees meer

Mini-Groenten pizza’s

21-06-2018
Zin in vakantie ? Reizen ? Bij Florette nodigen we je uit voor een bordje Italiaans. En geef nu zelf toe, er gaat niets boven een echte Italiaanse pizza. Deze keer gaan we hem wel heruitvinden. Maak vandaag kennis met de minipizza’s van Florette.

Lees meer

Carpaccio van Groenten

23-05-2018
De zomer komt eraan met al zijn geuren en kleuren. Het is weer tijd om te genieten van lichte gerechten. Laten we van deze dagen genieten met een Italiaans gerecht dat 68 jaar geleden werd geïntroduceerd: de carpaccio.

Lees meer

Salades met een zoete toets

13-04-2018
Laat je inspireren door exotische combinaties: het is tijd om de zomer weer binnen te laten!

Lees meer

De taco salad: van taco tot Mexicaanse salade!

22-03-2018
Bij Florette zijn we graag mee met de laatste trends en daarom stellen we je vandaag voor aan de taco salad!

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?