logo

Nieuws

Product van
het moment

Kale Mix

De « Kale Mix » van Florette is een heerlijke mix van jonge scheuten boerenkool (minstens 25%), spinazie en fijne wortel gesnede...

Populair
recept

Smoothie als ontbijt met jonge scheuten ...

Een glas boordevol energie !

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

Eet een regenboog aan voedingsstoffen

23-09-2016
Zeg neen tegen saaie borden! Bij Florette houden we van kleur in ’t leven, hoe meer hoe beter, en dat zie je natuurlijk ook aan onze borden. Eet gevarieerd, eet kleurrijk. Wij leggen even uit waarom.

Lees meer

3 weetjes over rode biet

15-09-2016
Ooit gezien als een wondermiddel bij de oude Grieken en nu weer helemaal in opmars in de keuken: de rode biet. Dankzij de heropleving van de zogenaamde vergeten groenten, is ook de rode biet opnieuw favoriet.

Lees meer

In de wolken over Cloud Bread

09-09-2016
Koolhydratenarm brood, kan dat eigenlijk wel? Jazeker! Het wordt ‘cloud bread’ of ‘wolkjesbrood’ genoemd en het is een echte hype. Het wat, waarom en hoe lees je hier!

Lees meer

Poke Bowl: meer dan rauwe vis

30-08-2016
Weg van Peruviaanse ceviche of onvoorwaardelijk liefhebber van Japanse shirashi? Dan is de Poke Bowl zonder twijfel iets voor jou. Florette doet alles uit de doeken over de poke bowl: wie, wat, waar en hoe?

Lees meer

Vegetarische barbecue

26-08-2016
Een culinair festijn hoeft geen vlees te zijn! Florette somt voor je op hoe vegetariërs dit BBQ-seizoen nieuw leven inblazen!

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?