logo

Nieuws

Product van
het moment

Kale Mix

De « Kale Mix » van Florette is een heerlijke mix van jonge scheuten boerenkool (minstens 25%), spinazie en fijne wortel gesnede...

Populair
recept

Smoothie als ontbijt met jonge scheuten ...

Een glas boordevol energie !

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

Moringa: een buitengewoon superfood

22-02-2017
Bekijk onze nieuwste blogpost en maak kennis met het nieuwste superfood: Moringa. In je slaatje, in je smoothie... reden genoeg om het zelf uit te proberen.

Lees meer

Kombucha, de nieuwste drank van het moment

15-02-2017
Kombucha, (Russisch voor ‘theealg’) is de hipste detoxdrank van het moment. Maar waar smaakt het naar en wat zijn voordelen? Wij bij Florette zochten het voor je uit!

Lees meer

Zo vervang je vlees

08-02-2017
Vlees volledig van je menu schrappen of eens veggie eten, topidee! Maar wat kan je zoal gebruiken om vlees te vervangen? Er zijn heel wat verschillende opties en wij bij Florette helpen je graag een handje. Wij zochten enkele gezonde alternatieven voor vlees waar je zo mee aan de slag kan.

Lees meer

4 healthy lunchspots in Brussel

31-01-2017
Gezond lunchen in onze hoofdstad? Het is niet zo moeilijk als je denkt… De hippe lunchspots zijn helemaal mee met de superfood- en eco-trends. Florette neemt je mee naar 4 adressen in onze hoofdstad waar je zonder schuldgevoel kan genieten.

Lees meer

Nuts voor coconuts

27-01-2017
Kokosnoot staat in het foodtrendlijstje voor 2017. Misschien gebruik jij al kokosolie in de keuken? Maar welk effect heeft kokosnoot op je gezondheid, je huid en haar? Want kokosnoot kan je niet alleen eten maar ook in cosmetica verwerken.

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?