logo

Nieuws

Product van
het moment

Kale Mix

De « Kale Mix » van Florette is een heerlijke mix van jonge scheuten boerenkool (minstens 25%), spinazie en fijne wortel gesnede...

Populair
recept

Smoothie als ontbijt met jonge scheuten ...

Een glas boordevol energie !

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

Healthy lunchspots in Antwerpen

26-04-2017
Ontdek deze maand op de Florette blog enkele healthy lunchspots in Antwerpen.

Lees meer

Healthy snacking

16-03-2017
We eten meer en meer verse en gezonde voeding. En daar is je lichaam je heel dankbaar voor! Het begon allemaal met enkele trends zoals de superfoods, smoothies… Maar ondertussen zijn we veel meer bewust van wat we eten. Eet gerust een stuk chocolade na je werkdag maar weet dat er veel gezondere alternatieven bestaan. Wij helpen je alvast met enkele heerlijk gezonde snacks.

Lees meer

Detox na het paasweekend

19-04-2017
Na een druk en lekker Paasweekend kan het wel eens gebeuren dat je genoeg hebt van al die paaseitjes en andere chocolade. Wij bij Florette vertellen je hoe je je lichaam even een pauze kan gunnen door te detoxen.

Lees meer

De drie gezondste groene bladgroenten

11-04-2017
Wist je dat er zo’n 1000 verschillende soorten bladgroenten zijn? Er is dus heel veel keuze maar toch komen ze te weinig op ons bord. Ze zijn nochtans erg goed voor je!

Lees meer

Lekker en gezond: ontdek de buddha bowl

05-04-2017
We zijn al april… de lente maakt langzaamaan zijn intrede. Eet lekker en gezond om deze lentedagen boordevol energie tegemoet te gaan.

Lees meer

3 healthy lunchspots in Namen

30-03-2017
Een lekkere gezonde lunch in Namen? In Brussel vind je meer en meer healthy lunchspots maar wat met de mooie Waalse hoofdstad Namen?

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?