logo

Nieuws

Product van
het moment

Jonge bladsla van de zomer

Zorgvuldig geselecteerde jonge bladsla volgens het seizoen : de zomer.

Populair
recept

Frisse zomersalade

Snel en lekker

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

Sushi Burger

25-07-2017
Houd je van sushi? Dan is de sushi burger zeker en vast iets voor jou! Waar vind je hem of hoe kan je het zelf eens uitproberen? Ontdek het nu in deze blogpost!

Lees meer

Healthy lunchspots in Antwerpen

26-04-2017
Ontdek deze maand op de Florette blog enkele healthy lunchspots in Antwerpen.

Lees meer

Healthy snacking

16-03-2017
We eten meer en meer verse en gezonde voeding. En daar is je lichaam je heel dankbaar voor! Het begon allemaal met enkele trends zoals de superfoods, smoothies… Maar ondertussen zijn we veel meer bewust van wat we eten. Eet gerust een stuk chocolade na je werkdag maar weet dat er veel gezondere alternatieven bestaan. Wij helpen je alvast met enkele heerlijk gezonde snacks.

Lees meer

Detox na het paasweekend

19-04-2017
Na een druk en lekker Paasweekend kan het wel eens gebeuren dat je genoeg hebt van al die paaseitjes en andere chocolade. Wij bij Florette vertellen je hoe je je lichaam even een pauze kan gunnen door te detoxen.

Lees meer

De drie gezondste groene bladgroenten

11-04-2017
Wist je dat er zo’n 1000 verschillende soorten bladgroenten zijn? Er is dus heel veel keuze maar toch komen ze te weinig op ons bord. Ze zijn nochtans erg goed voor je!

Lees meer

Lekker en gezond: ontdek de buddha bowl

05-04-2017
We zijn al april… de lente maakt langzaamaan zijn intrede. Eet lekker en gezond om deze lentedagen boordevol energie tegemoet te gaan.

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?