logo

Nieuws

Product van
het moment

Kale Mix

De « Kale Mix » van Florette is een heerlijke mix van jonge scheuten boerenkool (minstens 25%), spinazie en fijne wortel gesnede...

Populair
recept

Smoothie als ontbijt met jonge scheuten ...

Een glas boordevol energie !

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

3 voordelen van kurkuma

04-12-2016
Kurkumawatte? Deze specerij uit India heeft een sterke kleur en zelfs geneeskundige krachten. Hier heb je 3 redenen om het zelf eens te proberen.

Lees meer

Een winter vol vitaminen

30-11-2016
Ook in de winter is het belangrijk om fit te blijven. Overwinteren op een zonnig eiland lijkt ons de beste oplossing om al die vitamientjes up-to-date te houden. Als dat niet lukt raden wij je aan om veel groenten en fruit te eten, zodat je fit en gezond de winter doorkomt.

Lees meer

3 homemade beautyproducten om van te smullen

23-11-2016
Dat er goed uitzien begint bij gezond eten, daar zijn we van overtuigd by Florette. Maar een goede facial scrub op z’n tijd slaan we niet af. Één groot nadeel: goede beautyproducten zijn vaak duur. Althans, dat dacht je! Er zijn heel wat beautyproducten die je makkelijk zelf kan maken.

Lees meer

5 voordelen van verse soep

04-11-2016
De mutsen en handschoenen zijn officieel terug. Buiten wordt het kouder en binnen maken we het lekker gezellig. Na een werkdag is een dampende kom soep de ideale opwarmer. Verse soep is daarnaast ook erg goed voor je gezondheid. Geen winterdipjes voor ons!

Lees meer

Alles wat je moet weten over ‘matcha’

16-11-2016
Al gehoord van matcha? Of ooit iemand een groen drankje zien drinken met deze rare naam? Ja, matcha is helemaal in, maar wat is dit groene poeder precies en wat kan je er allemaal mee doen?

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?