logo

Nieuws

Product van
het moment

Kale Mix

De « Kale Mix » van Florette is een heerlijke mix van jonge scheuten boerenkool (minstens 25%), spinazie en fijne wortel gesnede...

Populair
recept

Smoothie als ontbijt met jonge scheuten ...

Een glas boordevol energie !

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

Vegetarische barbecue

26-08-2016
Een culinair festijn hoeft geen vlees te zijn! Florette somt voor je op hoe vegetariërs dit BBQ-seizoen nieuw leven inblazen!

Lees meer

Spaghetti courghetti

19-08-2016
Voor al wie stiekem, als hij écht mocht kiezen en alle gezondheidsvoorschriften mocht negeren, elke dag pasta zou willen eten: er is goed nieuws.

Lees meer

ABC van diep uit de zee

16-08-2016
Het is bewezen, zeevruchten maken je mooi, vanbinnen en vanbuiten!

Lees meer

De broccolirevolutie

20-07-2016
Weet jij alles wat er te weten valt over broccoli ? Misschien niet. Geen nood, Florette deelt met plezier haar kennis over deze supergroente.

Lees meer

Agua Fresca, de nieuwe zomerdrank

18-07-2016
Zin in iets gezonders dan frisdrank en iets lekkerders dan een glas water? Ook uitgekeken op al je ijstheevarianten? Dan is Agua Fresca iets voor jou!

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?