logo

Nieuws

Product van
het moment

Kale Mix

De « Kale Mix » van Florette is een heerlijke mix van jonge scheuten boerenkool (minstens 25%), spinazie en fijne wortel gesnede...

Populair
recept

Smoothie als ontbijt met jonge scheuten ...

Een glas boordevol energie !

Uitgelichte
blogpost

De kracht van eenvoud

Bij Florette geloven we in de kracht van eenvoud. Eenvoud die een doosje sardientjes verandert in een sterrenmaaltijd. Ontdek hier...

Ontdek onze recepten
op onze blog

6 voordelen van ontbijt-smoothies

21-10-2016
Half slapend en gehaast de deur uit gaan zonder ontbijt, klinkt dat je bekend in de oren? Vaak is er gewoon geen tijd om te ontbijten, laat staan gezond te ontbijten.

Lees meer

Foodies koken met koolraap deze winter

12-10-2016
De donkere en regenachtige dagen zijn terug in het land. En meteen staat er winterkost op tafel! Winterkost hoeft niet per se saai en eentonig te zijn. Ga aan de slag met een vergeten groente zoals koolraap en word een echte foodie deze winter.

Lees meer

‘Appelpluk de dag’: maak je eigen confituur

30-09-2016
Wie een appelaar heeft staan weet er alles van: eind september, begin oktober vallen je appels één voor één af en eet je alleen nog maar appelmoes. Wat moet je anders met al die appelen? Waarom probeer je geen appelconfituur?

Lees meer

5 keer gezond zonder gluten

28-09-2016
Alles moet tegenwoordig gluten free, lijkt het. Een glutenvrij dieet biedt dan ook wel wat voordelen én lekkere recepten. Wij stellen 5 producten voor vol smaak maar zonder gluten.

Lees meer

Eet een regenboog aan voedingsstoffen

23-09-2016
Zeg neen tegen saaie borden! Bij Florette houden we van kleur in ’t leven, hoe meer hoe beter, en dat zie je natuurlijk ook aan onze borden. Eet gevarieerd, eet kleurrijk. Wij leggen even uit waarom.

Lees meer

Duurzame landbouw

Florette engageert zich om de impact van zijn productie op het milieu te beperken door de koolstofuitstoot, het energieverbruik en het verbruik van natuurlijke bronnen terug te schroeven. Florette kijkt eveneens naar de impact van zijn verpakkingen op het milieu. Zo wenst Florette tot het objectief “nul afval” te komen.

Waarom Salade?

Waarom sla eten gezond is voor u en u familie ?

Hoeveel calorieën zitten er in een krop sla?