Salade met gebakken rijst, garnalen en geraspte wortelen
Dieet
Budget
																															€€€
																			
								Bereidingstijd
20 minSaison
										
											
												J
												F
												M
												A
												M
												J
												J
												A
												S
												O
												N
												D
																														
								Ingrediënten:
Voor 2 personen
- 1 zakje Mesclun FLORETTE
 - 1 handvol geraspte Wortelen
 - 1 teentje roze knoflook
 - 1 eetlepel gember
 - Een scheutje geroosterde sesamolie
 - 200 g roze garnalen
 - 1 ei
 - 125 g rijst
 - 1 eetlepel sojasaus
 
Bereiding:
- Kook de rijst gaar.
 - Hak ondertussen de gember en look fijn. Bak dit even in een pan met een scheutje olijfolie en een scheutje geroosterde sesamolie.
 - Snij de geraspte Wortelen in brunoise en voeg ze toe aan de pan.
 - Bak het ei mee in de pan, voeg de garnalen toe en dan de rijst.
 - Voeg de sojasaus toe en laat dit 2 minuten al roerend bakken op een zacht vuur.
 - Serveer op een bord met de Mesclun FLORETTE.
 
Smakelijk!
				
				
				