August 29, 2022 11:17 am
Published by Anastasia Vervueren
Lenterolletjes, een traditioneel gerecht uit de Vietnamese keuken, kunnen worden geserveerd als aperitief of als voorgerecht, met vlees of vis […]
July 25, 2022 2:24 pm
Published by Anastasia Vervueren
Probeer ons recept voor glaasjes met Italiaanse rucolamousse! Deze smakelijke salade zal extra pit toevoegen aan je aperitief.
April 27, 2022 2:33 pm
Published by Anastasia Vervueren
Carpaccio van courgette met rauwe ham en bieslookvinaigrette !
March 14, 2022 2:24 pm
Published by Anastasia Vervueren
Taartjes met rucola made by Florette.
February 26, 2022 9:25 am
Published by Anastasia Vervueren
Taartjes van baby wortel met tomaat en roomkaas. Een knapperig en zoet recept !
October 14, 2021 4:28 pm
Published by Anastasia Vervueren
Met krieltjes, amandel en citroen-bieslook olie.
October 14, 2021 4:15 pm
Published by Anastasia Vervueren
Ingrediënten 1 zakje Lentemengeling FLORETTE 2 kalkoenlapjes (+/-300 g) 150g erwtjes, gaar gestoomd Arachideolie 1 el sojasaus 1 bakje koriander, […]
October 14, 2021 4:09 pm
Published by Anastasia Vervueren
Ingrediënten 1 zakje Pittige Mix FLORETTE 4 peren 1 bruine pistolet, in stukjes gesneden 100g Parmezaanse kaas, geraspt 1 komkommer […]
October 13, 2021 4:45 pm
Published by Anastasia Vervueren
INGREDIËNTEN 1 zakje Zomermengeling FLORETTE 500g paddenstoelen 2 eieren 175g Gorgonzola 1 zoete ui Klontje boter Sap van ½ citroen […]