logo

Wrap met rundvlees

4 Personen
Duur: 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 zakje Kropsla met Rode Uien van Florette (200 g)
  • 4 tortilla’s250 g gehakt rundvlees
  • 250g rundvlees gehackt
  • 40 g uien2 tomaten1 glas tomatensaus
  • 50 g provolone1 snuifje chili
  • Zout en peper

Wrap met rundvlees

Snel en lekker

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180° C (stand 7). Bak het vlees en de fijngehakte ui in een antiaanbakpan tot het vlees een kleurtje heeft. Voeg zout, peper, de tomatensaus en de chili toe. Bak gedurende 15 minuten.

Verdeel de ingrediënten in aparte kommetjes: de blokjes tomaat, de in reepjes gesneden sla en de geraspte provolone.

Warm de tortilla’s 5 minuten op in de oven en zet op tafel. Om een wrap te maken: plaats enkele lepeltjes vlees op een warm stuk tortilla, voeg een handvol van elk ingrediënt toe, plooi een uiteinde van de tortilla om en rol op.

andere eenvoudig te realiseren recepten

Wraps van gerookte zalm

Boterham en sla

Quiche ‘groen genot’