Thaise salade met kalkoenreepjes
Dieet
Budget
€€€
Bereidingstijd
15 minSaison
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D
Ingrediënten
- 1 zakje Lentemengeling FLORETTE
- 2 kalkoenlapjes (+/-300 g)
- 150g erwtjes, gaar gestoomd
- Arachideolie
- 1 el sojasaus
- 1 bakje koriander, fijngesneden
- 3 cm gember, geraspt of in julienne gesneden
- Lookpoeder
- Peper en zout
Bereiding
1. Kruid de kalkoenlapjes met peper, zout en lookpoeder. Snij ze in dunne reepjes.
2. Doe een scheut arachideolie in de pan en laat ze heet worden. Bak de reepjes gaar en goudbruin.
3. Roer er de sojasaus, de gember en de erwtjes onder.
4. Verdeel de sla over de borden. Schik er de kalkoen en de erwtjes over en werk af met koriander.