Geroosterde butternut met honing en feta
January 27, 2024 3:24 pm Comments Off on Geroosterde butternut met honing en fetaGeroosterde butternut met honing en feta By Florette
Geroosterde butternut met honing en feta By Florette
Wil je wat afwisseling brengen in de bereiding van je bijgerechten? Waarom probeer je niet eens geglaceerde wortelen? Ze gaan heerlijk samen met vlees en vis. Wij combineren ze hier met kabeljauwfilet!
Lenterolletjes, een traditioneel gerecht uit de Vietnamese keuken, kunnen worden geserveerd als aperitief of als voorgerecht, met vlees of vis […]
Probeer ons recept voor glaasjes met Italiaanse rucolamousse! Deze smakelijke salade zal extra pit toevoegen aan je aperitief.
Carpaccio van courgette met rauwe ham en bieslookvinaigrette !
Taartjes met rucola made by Florette.
Taartjes van baby wortel met tomaat en roomkaas. Een knapperig en zoet recept !
Met krieltjes, amandel en citroen-bieslook olie.
Ingrediënten 1 zakje Lentemengeling FLORETTE 2 kalkoenlapjes (+/-300 g) 150g erwtjes, gaar gestoomd Arachideolie 1 el sojasaus 1 bakje koriander, […]
Ingrediënten 1 zakje Pittige Mix FLORETTE 4 peren 1 bruine pistolet, in stukjes gesneden 100g Parmezaanse kaas, geraspt 1 komkommer […]
INGREDIËNTEN 1 zakje Zomermengeling FLORETTE 500g paddenstoelen 2 eieren 175g Gorgonzola 1 zoete ui Klontje boter Sap van ½ citroen […]