
Geroosterde butternut met honing en feta
January 27, 2024 3:24 pm Comments Off on Geroosterde butternut met honing en fetaGeroosterde butternut met honing en feta By Florette
Geroosterde butternut met honing en feta By Florette
Een pokébowl met zalm is letterlijk een kom vol vitaminen!
Lenterolletjes, een traditioneel gerecht uit de Vietnamese keuken, kunnen worden geserveerd als aperitief of als voorgerecht, met vlees of vis […]
Probeer ons recept voor glaasjes met Italiaanse rucolamousse! Deze smakelijke salade zal extra pit toevoegen aan je aperitief.
Mango salsa salade by Florette
Ontdek onze rundscarpaccio met verse geitenkaas en pijnboompitten.
Carpaccio van courgette met rauwe ham en bieslookvinaigrette !
Wrap met rundvlees by Florette
Taartjes met rucola made by Florette.
Ingrediënten 1 zakje Lentemengeling FLORETTE 2 kalkoenlapjes (+/-300 g) 150g erwtjes, gaar gestoomd Arachideolie 1 el sojasaus 1 bakje koriander, […]
Ingrediënten 1 zakje Trio FLORETTE 250g kipfilets Eetklare ananas, in reepjes/stukjes 50g Parmezaan schilfers 1 rode puntpaprika in sneetjes 2 […]
Ingrediënten 1 zakje Jonge Bladsla FLORETTE 4 wraps 200g ricotta ó bot radijs in schijfjes 1 Jonagold appel 6 sneetjes […]
INGREDIËNTEN 1 zakje Trio FLORETTE 2 gekookte rode bieten ¼ rode kool 6 kleine geitenkaasjes in spek 2 sneetjes brood […]
Ingrediënten 1 zakje Zomermengeling FLORETTE 1 focaccia brood 100g kalkoenfilet 1 blokje feta 150g gele trostomaatjes 1 takje rozemarijn 2 […]
Ingrediënten 1 zakje Sweet Trio FLORETTE 2 pakjes mozzarella di bufala 1 bot basilicum 2 el geroosterde hazelnoten, grof gehakt […]