logo

Een blog vol ideeën

Kinilaw

03-10-2017

Nu je de Poké Bowl al van binnen en van buiten kent, laten wij je kennis maken met een ander topgerechtje, Kinilaw! Heerlijk frisse vis met een knapperige groentetoets. Ideaal om de warme zomerdagen mee te bestrijden!

Tijd om te grillen!

27-07-2018

Het is zomer, de zon schijnt en jouw gasten staan op het punt om aan te komen. Omdat de zon van de partij is, heb je besloten om te barbecueën. Alles lijkt vlot te verlopen, maar je bent één klein detail vergeten: enkele van jouw gasten zijn vegetarisch. Bij Florette hebben we daar de perfecte oplossing voor: waarom ga je niet voor een 100% vegetarische barbecue? We geven jou enkele tips mee zodat iedereen kan smullen van jouw zomerse gerechten.

Mini-Groenten pizza’s

21-06-2018

Zin in vakantie ? Reizen ? Bij Florette nodigen we je uit voor een bordje Italiaans. En geef nu zelf toe, er gaat niets boven een echte Italiaanse pizza. Deze keer gaan we hem wel heruitvinden. Maak vandaag kennis met de minipizza’s van Florette.

Carpaccio van Groenten

23-05-2018

De zomer komt eraan met al zijn geuren en kleuren. Het is weer tijd om te genieten van lichte gerechten. Laten we van deze dagen genieten met een Italiaans gerecht dat 68 jaar geleden werd geïntroduceerd: de carpaccio.

Salades met een zoete toets

13-04-2018

Laat je inspireren door exotische combinaties: het is tijd om de zomer weer binnen te laten!

1 2 3 21